SKS Herentals moest de kelk tot de bodem leegdrinken. Mol Rauw deed er geen doekjes om.  Hun snelle spitsen kregen bij alle doelpunten vrijspel.  Einduitslag 0-7.   Mol-trainer Patrick Schoofs : ''t Was een makkie vandaag tegen SKS.  Mol heeft de ambitie om naar 3e te promoveren. We hebben voldoende talent, maar hebben in de eerste ronde teveel punten laten liggen.'

Marcel Lauwers pr van SKS : 'Rauw liet direct zien dat ze ambitie hebben om nog via de eindronde promotie af te dwingen. Na 2' kwam Mertens alleen voor doel en besloot maar nipt naast. Enkele minuten later was het Huysmans die alleen voor doelman Wuyts opdook.

SKS kwam pas na 10 minuten voor de eerste maal in de buurt van het doel van Rauw. Sukmuang werd tweemaal bediend door Van den Broeck. De thuisploeg herstelde het evenwicht en ging vrank en vrij zijn kans. Rauw liet zich vaak betrappen in de buitenspel al van de blauwwitten.

Een dom balverlies in het middenveld bracht Ken Heylen alleen voor Filip Wuyts en de bordjes wezen 0-1 na 20' spel. Twee minuten later dezelfde fout en het werd 0-2 langs Huysmans. De thuisploeg was de pedalen kwijt en op de 26' was het opnieuw Heylen die de weg naar de netten vond. 0-3.

SKS begon nu toch beter te spelen maar de kansen waren voor Rauw. De thuisploeg bleef de fouten opstapelen en na opnieuw dom balverlies was het Nick Van Genechten die er 0-4 van maakte op de 39'. Nog was het niet gedaan en na 42' stonden de bordjes op 0-5 via Mertens. Forfaitcijfers met de rust.

Kyle Van Den Broeck moest gekwetst in de kleedkamer blijven. Tino Wittenberg terug na zijn teenoperatie kwetste zich tijdens de opwarming en kon niet meer ingezet worden.

In de tweede helft probeerde SKS er nog iets van te maken maar ze konden de bezoekende doelman niet verschalken.   Na een uur maakte ook Huysmans zijn tweede van de namiddag 0-6.  Hermans wou ook nog voor de 2e maal scoren en het lukte hem vier minuten later.  0-7. Een zware afstraffing voor de jongens van de Olympiadelaan.

De SKS ploeg: F.Wuyts, L.Van Loy, A.Vannuffelen, R.Ceulemans, M.Baeten, K.Van DenBroeck, J.Peeters, S.Nijs, T.Sukmuang, J.VanOpstal, R.Heremans, T.Wittenberg, J.Verschaeren, S.Van Hoolst.

Zaterdagavond reist SKS naar Dosko, de tweede in de stand. In de heenronde stuurde de mannen van trainers Holemans en Heylen de grensjongens met 4-0 terug.